Extra lange dienstregeling voor Stadsbuurtbus Kampen op Koningsdag

Extra lange dienstregeling voor Stadsbuurtbus Kampen op Koningsdag

27 april 2023 is het Koningsdag. De Stadsbuurtbus Kampen – lijn 510 brengt u graag naar de verschillende activiteiten die op deze feestelijke dag georganiseerd worden. Daarom rijdden de vrijwilligers van de Stadsbuurtbus Kampen een aangepaste dienstregeling tot later in de avond. Op donderdag 27 april 2023 rijd men van van 9.45 tot en met 21:45 uur.

Om 9.45 uur begint de eerste rit op station Kampen Zuid. Daar stopt de buurtbus om 21:45 uur ook weer. Meer weten over de dienstregeling? Ga naar stadsbuurtbuskampen.nl

Reis gratis in het oranje
Het is feest op Koningsdag! Daarom pakt Stichting Stadsbuurtbus Kampen graag uit. Wie op Koningsdag 2023 in het oranje gekleed naar de Stadsbuurtbus Kampen komt, reist deze dag gratis met de buurtbus! Reis alvast plannen? De meest actuele dienstregeling vindt u op 9292.nl of in de 9292-app. De chauffeurs van de Stadsbuurtbus Kampen hopen u graag te zien.

Stichting Stadsbuurtbus Kampen is begin 2022 opgericht. De buurtbus rijdt 6 dagen per week, 2x per uur. Op werkdagen rijdt men normaliter van 6:15 tot 19:15 uur en op zaterdagen van 9:45 tot 17:45 uur. De ritten starten vanaf station Kampen Zuid en komen hier ook weer terug. De Stadsbuurtbus rijdt via Het Onderdijks, Bovenbroek, Zuid, Isala Polikliniek, Flevowijk en De Maten weer terug naar station Kampen Zuid. Overstappen op stadsbuslijn 11 kan momenteel het beste bij de halte stadhuis, omdat er naast de bushalte bij de polikliniek gewerkt wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *