The HYKANON Passion 2023

The HYKANON Passion 2023

Op zondag 26 maart a.s. om 20.15 uur wordt voor de derde keer ‘The HYKANON Passion’ uitgevoerd in de Buitenkerk in Kampen. The HYKANON Passion vertelt het verhaal over de laatste dagen van het leven van Jezus; een verhaal over liefde, verraad en verbondenheid dat nog steeds verrassend actueel is. Het bekende verhaal uit de bijbel, maar in de woorden en muziek van nu en daardoor toegankelijk voor een breed publiek.

Dit jaar zal Hilde Palland (Tweede Kamerlid CDA) de verteller zijn.

HYKANON, dat voor de gelegenheid wordt aangevuld met projectzangers  zal prachtige Nederlandstalige popsongs ten gehore brengen. Het koor staat onder leiding van dirigente Janet van Gaalen-Schouten en zal uiteraard weer worden begeleid door het vaste combo onder leiding van pianist Paul de Vroome.

De toegang is gratis, wel wordt er na afloop een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. De kerk is open vanaf 19.30 uur, maar het is aan te raden tijdig te komen. I.v.m. de veiligheid zullen de deuren gesloten worden indien de maximale bezettingscapaciteit is bereikt. Ingang alleen via het schoolplein (Mgr. Zwijsenschool) ter hoogte van Oudestraat 217.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *