Brandweer rukt uit voor nachtelijke brand aan Sint Nicolaasdijk

Brandweer rukt uit voor nachtelijke brand aan Sint Nicolaasdijk
Foto © KampenLive / Marco Westendorp

De brandweer van Kampen is afgelopen nacht omstreeks 00:30u uitgeruktvoor een brand aan de Sint Nicolaasdijk in Kampen.

Ter plaatse bleek de brand te woeden in een bijgebouw achter een woning. De brandweer heeft een zogenaamde sprijder ingezet om toegang te krijgen tot het gebouw, en kon daardoor de brand (die snel onder controle was) blussen en het pand ventileren. Over het ontstaan van de brand is op dit moment nog niets duidelijk. Wel werd een speciaal onderzoeksteam ingezet (Team incidenten & Brand Onderzoek)  om de oorzaak te achterhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *