Brandweer rukt uit voor middelbrand aan de Loriéstraat Kampen

Brandweer rukt uit voor middelbrand aan de Loriéstraat Kampen
Foto © KampenLive / Marco Westendorp

De brandweer is vanavond uitgerukt voor een middelbrand aan de Loriéstraat in Kampen. Ter plaatste bleek een afvalbrand de oorzaak te zijn van de hevige rookontwikkeling

Doordat de afvalbrand tegen het flatgebouw woedde vatte een overkapping brand, wat er voor zorgde dat een raam door de hitte sprong. Daardoor kwam de flat vol rook te staan en schaalde de brandweer op naar middelbrand. direct daarna werd gestart met het controlleren op koolmonoxide en rookschade, waarna de woningen (waar nodig) werden geventileerd. Ook kwam uit voorzorg een ambulance ter plaatse.

Kort na het ontstaan van de brand zagen getuigen een groep jongeren wegrennen. Depolitie is daarom op zoek naar vier jongens in de leeftijd van veertien tot zestien jaar die in het donker gekleed waren.

Foto’s © KampenLive / Marco Westendorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *