Negende Daltons Dartoernooi voor het goede doel.

Negende Daltons Dartoernooi voor het goede doel.

Na twee jaar geen toernooi te hebben kunnen organiseren, zal komend jaar de negende editie van het Daltons Dartoernooi plaatsvinden. Op vrijdagavond 10 maart 2023 vanaf 19.00 uur. Ook deze editie zal worden gehouden bij Peppers Unlimited aan Middenweg 5 in IJsselmuiden.

Een leuk avondje uit, met volop gezelligheid en vertier. Ook als u geen darter bent zult u zich deze avond zeker niet vervelen. Er zal een DJ draaien, er worden mooie prijzen verloot en het zal u verder aan niets ontbreken op het gebied van eten en drinken. Kortom; een gezellige avond waar u als darter of toeschouwer niet mag ontbreken. De opbrengst van deze avond is bestemd voor diverse lokale goede doelen en initiatieven.

Lokale goede doelen
Enkele van de lokale doelen die de Daltons de afgelopen twee jaar heef kunnen steunen: Wereld lichtjes dag Kampen kon rekenen op een financiële bijdrage, aan het begin van de Corona-periode werden (zorg)-instellingen en hulpdiensten verblijdt met bosjes tulpen, er waren bijdrages aan deelnemers van Stelvio for Live en Homeride, aan de Voedselbank, aan een doneer acte voor een ernstig ziek meisje en haar lotgenoten en aan een gezin dat vanwege veel tegenslag wel een lichtpukntje kon gebruiken (in de vorm van een weekendje weg met sponsor EuroParcs). Daarnaast hebben we als partner van IJVV Happy Kids, een voetbalteam voor kinderen die net niet met de reguliere teams mee kunnen komen, bijgedragen aan de tenues voor deze toppers.

Meedoen met het toernooi!
U kunt deelnemen aan het dartoernooi als koppel en zich vanaf nk inschrijven. Het inschrijfgeld is € 25,00 per koppel. Opgeven kan tot uiterlijk maandag 30 januari, maar wees er op tijd bij want vol = echt vol. Deelnemers dienen op de avond zelf uiterlijk 18.30 aanwezig te zijn. Voor nadere informatie of opgave kunt u (uitsluitend!) mailen naar: stchtingdedaltons@gmail.com.

Een bijdrage leveren?
Een toernooi organiseren zonder sponsoren is onmogelijk en gedurende de jaren hebben we een fijne en betrokken kring van sponsoren opgebouwd. Stuk voor stuk bedrijven die ons als stichting een warm hart toedragen. Natuurlijk proberen we ieder jaar te groeien en de lat steeds een stukje hoger te leggen. En daarbij kunnen we altijd hulp gebruiken. Of dat nu is middels sponsoring van materialen, een prijs voor de verloting of het toezeggen van een bedrag, we willen er graag iets voor terug doen. Bij ons houdt het niet op bij ontvangen. neem voor onze sponsorpakketten contact op met Richard Bijkerk via 06-43697335

De Daltons
Stichting de Daltons is ruim 12 jaar geleden opgericht door een vijftal gewone jongens, allen woonachtig in IJsselmuiden. Het idee was om geld in te zamelen voor lokale goede doelen en schrijnende gevallen zonder daarbij te werken met een strijkstok. niet gebonden aan een maatschappelijke, kerkelijke of politieke richting maar op basis van verhalen en initiatieven die lokaal spelen en impact hebben op de lokale gemeenschap. Wat begon met diverse kleine acties gedurende het jaar mondde uit tot een sportief evenement dat al jaren staat als een huis; het Daltons dartoernooi.

Wij heten u alvast van harte welkom op het toernooi!
Stichting De Daltons IJsselmuiden Johan Tuinman, Henk van den Berg, Erik Fien, Jack Postma, Jan van den Berg, Richard Bijkerk, Jan Tuinman en Roel Vinke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *