Praat mee tijdens de inloopavond ‘Schans Buitenwacht’ op 9 januari (2023)

Praat mee tijdens de inloopavond ‘Schans Buitenwacht’ op 9 januari (2023)
Foto Schans Buitenwacht Gemeente Kampen

Op maandag 9 januari 2023 organiseerd de gemeente Kampen een inloopavond voor alle omwonenden en belangstellenden in de (directe) omgeving van Schans Buitenwacht. Deze avond wordt gehouden in het NS stationsgebouw, op het Stationsplein 1 te IJsselmuiden.

Tussen 19.00 en 20.30 uur kunt u binnenlopen en vragen stellen over het ontwerp-beeldkwaliteitsplan van Schans Buitenwacht. Ook zal er gesproken worden over de mogelijke realisatie van zonnepanelen.

Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen wanneer het u uitkomt. De medewerkers van de gemeente Kampen hopen u te zien op maandag 9 januari tussen 19.00 en 20.30 uur in het NS stationsgebouw. Kijk ook op https://www.kampen.nl/schans-buitenwacht voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *