‘Ongenode gasten’ richten ravage aan bij Kamper sportclubs

‘Ongenode gasten’ richten ravage aan bij Kamper sportclubs

In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 januari heeft Korfbal Vereniging Wit-Blauw/Green Organics ongewenst bezoek gekregen van het inbrekersgilde. De inbrekers hebben een spoor van vernielingen achtergelaten en de aangerichte schade is geschat op 2.000 euro. Volgens de vereniging waren niet alleen zij het slachtoffer van de inbrekers, maar ook hun buren van de hockeyvereniging.

In een reactie op social media laat de korfbalvereniging weten dat ze geschokt zijn door de gebeurtenis. “Daar waar er niks te halen valt moet dan schijnbaar maar wel de hele boel vernield worden. Daar waar we samen zo hard aan gewerkt hebben”, aldus de vereniging.

Foto’s © (Facebook) – Korfbal Vereniging Wit-Blauw Green Organics 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *