N-50 tweede in de File Top-10 van ANWB

N-50 tweede in de File Top-10 van ANWB
Foto © KampenLive

De N-50 staat op de tweede plaats in de File Top-10 van de ANWB voor 2022. Volgens de ANWB staat de weg regelmatig vast, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds, vanwege de vele ongelukken en opstoppingen. Drie jaar geleden stond het traject nog op de achtste plaats.

Op dinsdagen en donderdagen is het het drukst op de Nederlandse wegen, volgens de ANWB. De maandagochtend is juist rustiger geworden. Ook is het hoogtepunt van de spits verplaatst van 8.00 uur naar 8.30 uur. Hoewel de filedruk op de Nederlandse wegen nog steeds 20 procent lager is dan voor de coronapandemie, blijft de N-50 bekend om de opstoppingen en ongelukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *