Drie generaties bouwen met lego

Drie generaties bouwen met lego
Foto © KampenLive / Ewald Pikkert

Lego, wie is er niet groot mee geworden. In de Bibliotheek Kampen zijn in de kerstvakantie 2 middagen georganiseerd voor iedereen die graag met lego bouwt. De eerste was vandaag en is goed bezocht door drie generaties. Kinderen, hun ouders en opa’s en oma’s konden naar hartenlust bouwen met lego. Gemist; woensdag 4 januari is de volgende legomiddag.

De legomiddag is voor iedereen die het leuk vindt om met lego te bouwen. Gezinnen die weinig te besteden hebben, legoliefhebbers die een keer andere legocreaties willen bouwen of die andere legoliefhebbers willen ontmoeten. Lego is niet alleen bouwen, tijdens de legomiddag is er ook techniek en programmeren. Er is een Ozobot robot op een magneetstrip die alleen doorrijdt als er op bepaalde plekken een kleur is aangebracht.

In de warme huiskamer, Leescafé Paatje, is iedereen welkom voor een praatje en om te lezen. De kinderen kunnen dan lekker spelen.

Ook zin in legobouwen? 4 januari van 15.00 – 17.00 is de volgende legomiddag. Bibliotheek Kampen, Oudestraat 216, jeugdafdeling op de 2e verdieping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *