Ga niet parkeren op of bij carbidlocaties!

Ga niet parkeren op of bij carbidlocaties!
Foto ©KampenLive

Het is bijna weer zover: de jaarwisseling komt eraan. Volgens traditie wordt er op 31 december binnen Kampen en IJsselmuiden op verschillende aangewezen locaties carbid geschoten.

De afgelopen jaar is de gemeente Kampen, samen met andere partners, druk bezig geweest om het carbid schieten in goede banen te leiden. Hiervoor is er naast de contactpersonen en de schutters die zich hebben aangemeld, ook de oplettendheid van de bewoners nodig. Zo wordt er bijvoorbeeld carbid geschoten op een parkeerplaats of op de weg.

Bent u bekend met de aangewezen locaties bij u in de buurt en staat uw auto daar bijvoorbeeld geparkeerd? Dan wordt het zeer op prijs gesteld dat u uw auto op een andere locatie parkeert vanaf de dag ervoor (30 december), zodat er vrij baan is op 31 december. Alvast veel dank daarvoor, namens de gemeente én de schutters!

Via de website van de gemeente kunt u checken waar er op 31 december binnen Kampen en IJsselmuiden carbid geschoten mag worden. Zie https://www.kampen.nl/informatie-jaarwisseling.

Foto ©KampenLive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *