Weer Kerstcross AV Isala na een aantal jaar afwezigheid

Weer Kerstcross AV Isala na een aantal jaar afwezigheid
Foto © KampenLive

Dit jaar organiseerde AV Isala 96 weer een kerstcross in het Roggebotsebos, na een aantal jaren afwezigheid door Corona.

Voor veel mensen een traditie om op tweede kerstdag de overtollige ingenomen calorieën van de dag ervoor er weer af te lopen. Dit jaar wat minder deelnemers dan de jaren hiervoor. Wellicht door de afwezigheid van deze cross de afgelopen jaren of misschien wel door het in eerste instantie druilige weer. Later brak zelfs de zon door en toen was het heerlijk lopen voor de deelnemers.

Heeft u deze loop nu aan u voorbij laten gaan, dan kunt u op oudejaarsdag in de herkansing. AV Isala organiseert dan weer de oudejaarsloop in het stadspark, waarvoor nu al ingeschreven kan worden, maar ook op de dag zelf is dit nog mogelijk.

Oudejaarsloop – Isala ’96 (avisala96.nl)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *