Politie zoekt slachtoffers vermoedelijke bedreiging

Politie zoekt slachtoffers vermoedelijke bedreiging

Kampen – De politie is op zoek naar slachtoffers van een man die in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 december rond 00:30 uur bedreigingen zou hebben geuit aan de Zambonistraat in Kampen, vlakbij de McDonalds. Volgens getuigen bedreigde de man in ieder geval de inzittenden van twee voertuigen. Daarbij zou ook een vuurwapen zijn gezien.

Door de alerte getuigen kon de politie direct in actie komen. Na een achtervolging werd het betrokken voertuig uiteindelijk aangetroffen bij een woning in Kampen. Later in de nacht is er door het arrestatieteam een verdachte aangehouden in die woning. Het gaat om een 39-jarige man uit Eindhoven.

De man zit vast en het verdere onderzoek loopt. Voor dat onderzoek is het van belang dat de slachtoffers van de vermoedelijke bedreiging – aan het begin van de nacht – zich melden. Ook andere tips of mogelijk beeldmateriaal van getuigen kunnen essentieel zijn.
Melden kan via 0900-8844. (registratienummer SV 2022595072). Tips kunnen ook anoniem worden doorgegeven via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *