Politie zoekt getuigen brandstichting tattooshop Oudestraat

Politie zoekt getuigen brandstichting tattooshop Oudestraat

Op maandag 14 november rond 02:00 uur s nachts werd er brand gesticht aan de Oudestraat in Kampen. Een getuige zag een man een ruit vernielen, waarna er iets brandbaars naar binnen werd gegooid. Niet veel later laaide het vuur in de tattooshop op. Een levensgevaarlijke actie want boven de tattooshop woont een gezin dat op dat moment lag te slapen. Gelukkig konden ze op tijd wakker worden gemaakt, maar dit had heel anders kunnen aflopen.

Uit onderzoek is gebleken dat de brandstichter is weggelopen in de richting van de plantage. De politie wil graag meer informatie en vraag: Wie kan ons vertellen wie dit is of in wiens opdracht hij hier brand heeft gesticht?
– Weet je meer over de vluchtroute?
– Woon je in het centrum van Kampen en heb je camerabeelden waar de dader mogelijk op staat? Meldt dit dan aan de politie, via 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven, bel dan naar M: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *