Keolis Blauwnet brengt bezoekers van Kerst in Oud Kampen in kerstsfeer naar het festival

Keolis Blauwnet brengt bezoekers van Kerst in Oud Kampen in kerstsfeer naar het festival

Zaterdag 10 en zondag 11 december vindt het openlucht theaterfestival Kerst in Oud Kampen plaats. Bezoekers reizen met de kersttrein van Keolis Blauwnet in sfeer van en naar het evenement. De treinen worden versierd en tijdens de rit deelt Keolis iets lekkers uit aan reizigers. De vervoerder zet extra lange treinen in om alle bezoekers comfortabel van en naar Kampen te brengen.

Jaarlijks trekt Kerst in Oud Kampen zo’n 85.000 bezoekers. Een deel van hen reist via de Kamperlijn (Zwolle-Kampen) naar het festival. Keolis Blauwnet wil bezoekers graag zo comfortabel mogelijk vervoeren. Daarom zet de vervoerder tijdens het festival extra lange treinen in. Daarnaast worden de treinen versierd en deelt Keolis in de trein wat lekkers uit. Reizigers komen dus helemaal in kerstsfeer aan in Kampen. Vanaf station Kampen lopen bezoekers via de stadsbrug over de IJssel direct het festivalterrein op.

Reis voor 10 euro met het OV naar Kampen
In december reizen reizigers extra voordelig met de bus en regionale trein. Een dagkaart kost de hele maand slechts 10 euro. De kaart is geldig in de bussen en regionale treinen in Flevoland, Gelderland en Overijssel. Dit is te combineren met een bezoek aan Kerst in Oud Kampen. Ook als een reiziger verder weg woont. Klik hier voor meer informatie over deze actie.

Een groot openlucht theaterfestival
Op zaterdag 10 en zondag 11 december verandert de sfeervolle binnenstad van Kampen in een groot openlucht theaterfestival. Van 16.00 tot 21.00 uur genieten bezoekers van prachtige taferelen en bijzondere voorstellingen in kerstsfeer in het centrum van Kampen. Er zijn zang- en dansoptredens, een historische kermis, doorkijkjes naar een ver verleden en persoonlijke ontmoetingen met de personages uit Charles Dickens’ kerstverhalen. Meer informatie over Kerst in Oud Kampen is te vinden op https://kerstinoudkampen.nl/.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *