Binnenstad van Kampen besmet met verlichte bollenkoorts

Binnenstad van Kampen besmet met verlichte bollenkoorts
Foto © KampenLive - Kristy

Sfeervol verlichte straten in de binnenstad van Kampen geven in deze koude tijd een warm aanzicht. Binnenstadbewoner Daphne opperde in een Buren-WhatsApp-groep het idee om de straat te verlichten. Wat met een kleine oproep begon, breidt zich nu uit tot meerdere straten en zelfs tot in de wijken buiten de binnenstad van Kampen.

De nabije buren aan de Vloeddijk reageerden enthousiast op haar bericht en binnen een week had Daphne de eerste 18 verlichte bollen besteld en uitgedeeld. De bollen, hangend aan de vlaggenstok, werden al snel door meer enthousiaste inwoners opgepakt. Inmiddels hangen er steeds meer bollen in de Vloeddijk en ook aan de Burgwal, Buiten Hofstraat en de 3e Ebbingestraat. Zelfs in de wijk ‘Zuid’ zijn de bollen gespot.

‘Spread the word’ staat er op de flyer die Daphne heeft gemaakt. Misschien is straks heel Kampen sfeervol verlicht in deze koude donkere winterperiode.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *