Kerst in Oud Kampen zoekt beren, goochelaars en andere artiesten

Kerst in Oud Kampen zoekt beren, goochelaars en andere artiesten

Theaterfestival Kerst in Oud Kampen zoekt beren (die broodjes kunnen smeren), goochelaars (die toch betrouwbaar met geld om kunnen gaan) en andere ‘artiesten’ die op zaterdag 10 en zondag 11 december willen meewerken aan het succes van het festival. De beloning; een onbetaalbare ervaring, een bijdrage aan Kampen als festivalstad en een rondje in de zweefmolen.

Twee jaar lang kon Kerst in Oud Kampen door corona niet doorgaan, maar dit jaar staat het festival weer op de agenda. En hoe! Er worden opnieuw tienduizenden bezoekers verwacht, maar om die bezoekersstromen in goede banen te leiden zijn er veel vrijwilligers nodig. Niet alleen op de planken, maar ook voor en achter de schermen: mensen die koffie willen schenken, broodjes hamburgers kunnen bakken, mensen die in de kassa’s de entreebewijzen kunnen verkopen, en stappenmakers en vrolijke noten die voor de schermen bezig zijn. Allemaal ‘artiesten’ zonder wie Kerst in Oud Kampen niet kan doorgaan. En na twee jaar afwezigheid is het vrijwilligersbestand een beetje uitgedund, dus hulp is van harte welkom!

Talent? Talent!
Vrijwilligers die zich aanmelden, hoeven niets van het feestgedruis te missen: wie wil, kan uiteraard beide avonden van het festival aan de slag maar in principe vragen we om inzet tijdens een deel van één van de beide avonden. En voor wie zegt ‘ja maar, ik kan niks’ hebben we nieuws: bij Kerst in Oud Kampen weten we altijd wel een talent te ontdekken in je!

We geven een rondje!
Interesse om onderdeel te worden van Kerst in Oud Kampen? Ga naar www.kerstinoudkampen.nl en volg de link om je aan te melden als vrijwilliger. Als extraatje nodigen we de eerste vijftig nieuwe vrijwilligers uit om de vrijdagavond voorafgaand aan het festival alvast een rondje te maken in de zweefmolen op de nostalgische kermis op het Van Heutszplein. Op die manier warmen we elkaar vast op voor twee fantastische dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *