Live – Sinterklaasintocht Kampen

Live – Sinterklaasintocht Kampen

Vandaag komt Sinterklaas ook weer naar de mooie Hanzestad in Kampen. De Stoomboot
met ruim 100 Strooi-, 70 Muziek- en 15 Danspieten uit Spanje, zal rond 10.00 uur aanmeren aan het Van Heutszplein. Het voorprogramma start rond 9.30 uur met presentator Ronald Kieftebeld en de Police Patrol en is ook LIVE te volgen via KampenLive.nl.

Sinterklaas zal dit jaar zijn trouwe viervoeters Amerigo en Ozosnel meenemen, want door de enorme groei zijn er steeds meer wijken in Kampen waar de Sint naar toe moet. Na de aankomst en het welkomswoord door burgemeester De Rouwe, zullen er tussen 10.00 en 10:40 uur op het podium diverse activiteiten plaatsvinden, waarnaar de Sint met zijn stoet de Oudestraat zal intrekken en per voet zijn ochtendprogramma zal eindigen in de Geerstraat.

Om 13.30 uur zal Sinterklaas met zijn Muziek- en Strooipieten een bezoekje brengen aan winkelcentrum Hanzeplein en van 14.30 tot 16.30 uur is hij te zien in de binnenstad. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.sintinkampen.nl of kijk naar het Kamper
Sinterklaasjournaals vandaag en morgen vanaf 18:30 uur. Aflevering 1 staat inmiddels online

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *