buurtkamer Leger des Heils geopend voor een ieder die komende maanden gas wil besparen

buurtkamer Leger des Heils geopend voor een ieder die komende maanden gas wil besparen
Foto © KampenLive - Ewald Pikkert

De buurthuiskamer van het Leger des Heils aan de Boven Nieuwstraat is een van de 135 buurtkamers van het Leger des Heils in Nederland die komende maanden haar deuren dagelijks open gaat stellen.

Mensen die thuis op de gasrekening willen bezuinigen, kunnen vanaf 1 november de hele dag terecht in deze buurtkamers. Normaal gesproken zijn de buurtkamers een paar uur per dag open voor cursussen, Bijbelstudie, of koffiemomenten. Het Leger des Heils gaat ze in de maanden november, december en januari de hele dag openstellen en daar kunnen zij alle hulp bij gebruiken. De buurtkamers worden ingezet als warme plek zodat mensen niet, veelal letterlijk, in de kou hoeven te zitten.

Op de facebookpagina van het Leger des Heils Kampen wordt een oproep gedaan om te helpen. Mocht je nu ook vinden dat niemand in de kou hoort te zitten en heb je in de periode tussen 1 november en 31 januari een dagdeel per week beschikbaar om bezoekers van de buurthuiskamer aan de Boven Nieuwstraat een warm welkom te bieden, meldt je dan door een mail te sturen naar eric.kamperman@legerdesheils.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *