Getuigenoproep overval snackbar

Getuigenoproep overval snackbar
Foto © KampenLive / Marco Westendorp

Op zaterdag 13 augustus rond 22:05 heeft er een overval plaatsgevonden op snackbar de Bok aan de St. Nicolaasdijk 20 in Kampen. De medewerker van de snackbar werd met een op een vuurwapengelijkend voorwerp bedreigd. De medewerker deed niet wat de overvaller wilde waarop hij de snackbar verliet. Onbekend is hoe de dader weg is gegaan. De dader is een jongeman gekleed in een rode sweater met capuchon.

De politie vraagt getuigen die ten tijde van de overval, of de dagen ervoor iets gezien hebben zich te melden bij hen. Ook is de politie op zoek naar beelden uit de omgeving die hen kunnen helpen in het onderzoek.

Contact op nemen kan via persoonlijk bericht op facebook: https://www.facebook.com/politie.kampen of bellen naar 0900 8844

BVH: 2022370088

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *