6e editie Platenbeurs Kampen, voor alle muziekliefhebbers

6e editie Platenbeurs Kampen, voor alle muziekliefhebbers
Foto © KampenLive

Vorig jaar werd de jaarlijkse Platenbeurs Kampen tussen de coronagolven door georganiseerd. Iedereen was blij dat het weer kon. En nu zijn we al weer een jaar verder en gaan gewoon verder waar we gebleven waren. Op zaterdag 3 september is de 6e editie van deze gezellige markt in ‘t Ukien in Kampen.

Dick van der Wal, organisator van de jaarlijkse Platenbeurs Kampen én beheerder van het Muziekarchief Kampen, blikt tevreden terug: “Vorig jaar was het hier echt een gekkenhuis, met wachtrijen voor de deur en glunderende verkopers. Bezoekers liepen hier met volle tassen naar buiten, om vervolgens weer terug te keren voor nog een rondje langs alle kramen.”

Maar ook nu ziet het er weer veelbelovend uit: “De eerste standhouders hadden zich al in februari aangemeld, waardoor er met een wachtlijst gewerkt moet gaan worden. De ruimte is hier beperkt, verder uitbreiden is lastig. Maar dat maakt het juist zo gezellig.” Bezoekers op facebook en andere online media delen het evenement veelvuldig en nodigen hun vrienden uit om samen naar Kampen te gaan.

De mensen komen uit het hele land naar Kampen toe. “Voor deze mensen zijn we ook gelijk een beetje ambassadeur van Kampen. Ze willen graag iets eten en drinken, daar wordt dit jaar nog meer ruimte voor gemaakt. Daarna tippen we ze nog even hoe leuk de oude binnenstad van Kampen is. Ook dat maakt deze beurs zo gezellig.”

Ben je op zoek naar net die ene speciale uitgave van je favoriete artiest, of ben je net begonnen met het aanleggen van je muziekverzameling, of vind je het leuk om gewoon gezellig te komen struinen in de bakken met duizenden LP’s en CD’s? Kom dan langs om het aanbod van tientallen standhouders uit Kampen, heel Nederland en uit Duitsland te bekijken.
De beurs is bedoeld voor alle muziekliefhebbers, van jong tot oud. Van vetkuif tot dreadlock, van jazz-liefhebber tot metalhead.

Platenbeurs Kampen op Facebook
Zaterdag 3 september
10.00 uur – 16.00 uur
‘t Ukien, Korteweg 4 Kampen
Gratis toegang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *