Stoeprand oversteek wordt aangepast

Stoeprand oversteek wordt aangepast
Foto © KampenLive

Tijdens de werkzaamheden aan de Flevoweg, het gedeelte dat door het Stadspark heen loopt, is een nieuw oversteek aangelegd. Deze oversteek heeft een hoge, schuin aflopende stoeprand. Omdat deze oversteek nu niet te gebruiken is voor mensen in een rolstoel of met een rollator, was er veel weerstand en is er contact opgenomen met de gemeente. Vandaag hebben de werknemers die de werkzaamheden uitvoeren te horen gekregen dat de oversteek aangepast gaat worden. Een nieuwe stoeprand is besteld en zodra deze binnen is kan de oversteek worden aangepast.

Vanaf 14 juni tot en met 24 juni wordt het kruispunt Flevoweg/3e Ebbingestraat/Meeuwenplein onder handen genomen: het kruispunt wordt overzichtelijker en veiliger gemaakt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *