Grote hennepkwekerij geruimd

Grote hennepkwekerij geruimd
Foto © politie Kampen

Op dinsdag 7 juni 2022 is in de vroege ochtend aan de Industrieweg in Kampen een hennepkwekerij aangetroffen. Tijdens deze georganiseerde actie ging één verdachten er vandoor. Het bijstandsteam is direct in actie gekomen en heeft deze persoon aangehouden.

In het pand werden in een grote verborgen ruimte ongeveer 1800 planten aangetroffen. Er was zelfs een complete extra wand geplaatst om de kwekerij aan het zicht te onttrekken. Het pand was verder zo verbouwd dat er kon worden geslapen en gewoond. Dit alles was om de kwekerij in stand te kunnen houden.

De eigenaar van het pand is op de hoogte gesteld en de kwekerij is inmiddels geruimd. Daar is nu niets meer te zien en de politie is bezig met verdere onderzoek.

De politie roept mensen op die iets hebben gezien op zich te melden bij de politie.

Telefoonnummer: 0900-8844
Registratienummer: 2022164670

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *