Inbraakpoging bij Kaptijn juweliers, politie zoekt getuigen en bewakingsbeelden

Inbraakpoging bij Kaptijn juweliers, politie zoekt getuigen en bewakingsbeelden
Foto © KampenLive / Marco Westendorp

Maandagmorgen 6 juni omstreeks 4.15 uur kreeg de politie een melding van het inbraakalarm van Kaptijn juweliers aan de Oudestraat in Kampen. Toen zij ter plaatse kwamen trof de politie in de omgeving een man aan en die ze hebben aangehouden. Al snel bleek dat de man niets met de inbraakpoging te maken had en is hij meteen vrijgelaten.

Uit onderzoek ter plaatse blijkt dat onbekenden hebben geprobeerd in te breken. De eigenaar van de zaak zal aangifte doen en de politie gaat verder met buurt- en sporenonderzoek.

De politie is op zoek naar getuigen die in de afgelopen nacht in de omgeving van de juwelierszaak zijn geweest en bijzonderheden hebben gezien. Misschien zijn er beelden van een bewakingscamera, deurbel of een dashcam van de afgelopen nacht. Staat daar iets afwijkends en opvallends op, wil de politie de beelden graag gebruiken om deze poging tot inbraak op te lossen.

Iets doorgeven, gebruik het registratienummer: 2022250571

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *