Verkeerscontrole N50

Verkeerscontrole N50
Foto © KampenLive

Vrijdag 3 juni heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op de N50. Hierbij zijn 128 bekeuringen uitgedeeld. 78 bekeuringen waren voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het besturen van een voertuig.

Al jaren gebeuren er op de N50 tussen Zwolle en Kampen ongelukken, vaak met veel schade of een ernstige afloop. De discussie of de weg veiliger gemaakt moet worden vlamt weer op. Moet de weg veiliger of ligt het aan het rijgedrag van de bestuurders. Met de verkeerscontroles wordt dit inzichtelijk en worden er bestuurders uitgepikt. Blijkbaar zijn deze controles hard nodig gezien de hoeveelheid boetes die er uitgedeeld zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *