Skatepark open: officiele overdracht op 30 mei

Skatepark open: officiele overdracht op 30 mei

De gemeente Kampen is blij te kunnen melden, dat zojuist – nog voor het lange Hemelvaartweekend – het nieuwe skatepark in het Groene Hart open is gegaan voor publiek.

Aanstaande maandag geven de aannemers het park officieel terug aan de gemeente met een goedkeuringscertificaat en op haar beurt geeft de gemeente, in de persoon van projectwethouder Jan Peter van der Sluis, het park symbolisch aan de skatersgroep van Kampen. “Wij zullen hier met elkaar op informele wijze kort bij stil staan op maandag 30 mei om 12.00 uur” Aldus de gemeente Kampen.

Nieuw skatepark met enthousiasme ontvangen
Dat de skatebaan op veel enthousiasme kan rekenen, blijkt wel uit het feit dat veel skaters zich niet konden bedwingen toen de baan eenmaal klaar was, maar nog niet open was in verband met afrondende (grond)werkzaamheden. Ook van ver buiten Kampen is de baan al ontdekt.  Vanaf nu kan dus  iedereen naar hartenlust skaten op deze prachtige baan in het mooie, vernieuwde Groene Hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *