Programma Full Color Festival Kampen

Programma Full Color Festival Kampen

Dit jaar is de 25e editie van het kleurrijke festival voor jong en oud. Het Full Color Festival op 17 en 18 juni in het Stadspark is voor iedereen gratis toegankelijk. Ook dit jaar is er weer een bomvol programma. Theateracts, kinderactiviteiten, proeven en snuffelen op de Full Colormarkt. Ook is er veel muziek met onder andere artiesten als Fokko, Scrum en de Bökkers die het podium zullen betreden.

Een stevig kleurenspektakel op vrijdag
De Full Color Run van de Ronde Tafel 30 Kampen is het startsein van twee dagen Full Color Festival. (start om 18.45 uur)
Blaas of Glory, acht rockers in panty’s maken de opwarming van de Full Color Run al een feestje.

Het wordt die avond een stevig genieten van de bands op het hoofdpodium. Springstof (hiphop & rock) bijt het spits af. Daarna is het de beurt aan Rebel Rose (iconische rock chicks & rebelse pop), Bökkers (keiharde rock uit de Achterhoek) en The Ones That Got Away (non-stop, live electronic music experience).

Veelkleurige zaterdag
Vanaf de start om 12.00 uur ‘s middags op zaterdag zijn er in het Stadspark van Kampen verschillende theateracts, natuurlijk heel veel muziek op verschillende plekken in het park, kinderactiviteiten en heerlijk proeven en snuffelen op de Full Colormarkt. Voor jong en oud, muziekliefhebbers en cultuursnuivers.

Op het hoofdpodium is het op zaterdag een mix van lokale bands met nationale en internationale namen. Van Sturgeon uit Kampen, naar Fokko (Nederrock), Soul & Bliss (dansen) Freshhh (rock & pop), Entoto band (Ethiopische funk uit de jaren ’60 naar nu).

Michelle David & the True-tones (soul, funk , gospel) brengt de zaterdagavond op stoom. Scrum neemt het stokje over met hun folkmuziek. En de afsluiter van het festival wordt er eentje waarbij stilstaan geen optie is. Shantel & Bucovina Club Orkestar weten keer op keer het publiek tot aan het krankzinnige toe aan het dansen te krijgen.

Het Full Color Festival is inmiddels een begrip in Kampen en wijde omgeving.

Kijk voor meer informatie op www.fullcolorfestivalkampen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *