Politie toont camerabeelden bekladden spandoeken Stadsbrug Kampen

Politie toont camerabeelden bekladden spandoeken Stadsbrug Kampen
Foto © screenshot RTV Oost

Op vrijdag 11 februari 2022 om 0:50 zijn bij de Stadsbrug in Kampen verschillende spandoeken van politieke partijen beklad. De daders zijn nog niet opgepakt, maar zijn wel te zien op camerabeelden. In het tv-programma ‘ONDER de Loep’ van RTV Oost is op de camerabeelden duidelijk te zien dat er 5 personen over de Stadsbrug lopen, waarvan de 2 vrouwen het meest herkenbaar zijn.

De vijf personen, 3 mannen en 2 vrouwen, lopen over de Stadsbrug tussen Kampen en IJsselmuiden. Ze hebben allemaal een capuchon over het hoofd. De persoon met een logo op het shirt stopt bij een pilaar en op een andere camera is te zien wat hij doet. Vervolgens lopen ze door naar de spandoeken van de politieke partijen. Daar zijn ze een tijdje bezig en vervolgens lopen ze weer terug de Stadsbrug over.

De 2 vrouwen zijn ongeveer een kwartier eerder ook door 2 andere camera’s vastgelegd. Hun kleding, schoenen en tassen zijn goed herkenbaar.

Mogelijk komen de personen uit Kampen, IJsselmuiden of omgeving.

Herken je jezelf, iemand anders of heb je meer informatie over het bekladden van de spandoeken, neem contact op met de politie van Kampen.

– Bel de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer)
– Stuur politie Kampen een privébericht op Facebook
– Gebruik het tipformulier
– Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *