Kamper tunster Naomi Boer 34e op NK

Kamper tunster Naomi Boer 34e op NK

Afgelopen zaterdag turnde Naomi Boer uit Kampen haar Nederlands kampioenschap Ze kwam in Waalwijk voor GVDOS uit in de junior 2e divisie.

Naomi begon op balk en had hier iets te veel last van de zenuwen, met 2 vallen was dit een kleine tegenvaller. Daarna mocht ze haar kunsten vertonen op de vloer waar ze zich goed herpakte en opnieuw liet zien hoe goed ze kan turnen. Op dit onderdeel werd Naomi 21e van Nederland.
Op sprong turnde Naomi een stabiele ‘tjuki’, goed voor een 25e plek. Als laatste was het toestel brug aan de beurt, waar het inturnen voor haar niet helemaal naar wens verliep. Ondanks dat ze tijdens de oefening zelf en val had sloot ze af met een mooie handstand-streksalto.

“Misschien niet helemaal de uitkomst waar Naomi en wij op gehoopt hadden, maar desondanks mag Naomi met trots terug kijken op dit seizoen. Na 2 jaar corona, toch op het NK komen is al een super prestatie! Naomi wij zijn trots op jou…” Aldus GVDOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *