Regelink schroothandel neemt drastische maatregel om branden te voorkomen

Regelink schroothandel neemt drastische maatregel om branden te voorkomen
Archief foto industriebrand © KampenLive

Regelink schroothandel gaat een boetesysteem hanteren om zodoende de spontane branden die het bedrijf de afgelopen jaren teisteren te voorkomen. Het bedrijf meldde dit onlangs op haar website. Door middel van de mededeling wil Regelink schroothandel haar klanten informeren en waarschuwen met betrekking tot het bij hen aangeleverde, of bij de klanten afgehaalde materiaal.

“Nog steeds treffen wij batterijen aan in de bij ons geloste vrachten. Mede genoodzaakt door de branden die bij ons op het terrein hebben plaatsgevonden, hebben wij besloten om deze maatregel door te voeren.  Vanaf maandag 4 april 2022 zullen wij voor ieder aangetroffen batterij een bedrag van €500,- in mindering brengen op de creditfactuur” Aldus de schroothandel.

Ook vraagt het bedrijf haar klanten om extra alert te zijn op batterijen die mogelijk bij de klanten aangeleverd worden, zodat deze op een veilige en verantwoorde manier separaat afgevoerd kunnen worden naar een daarvoor bestemd bedrijf.

Regelink schroothandel hoopt hiermee in de toekomst branden te voorkomen en hoopt op een veilige manier de materialen te verwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *