Kerst in Oud Kampen begonnen met sneeuwballengevecht

Kerst in Oud Kampen begonnen met sneeuwballengevecht
Foto © KampenLive

Het bleef bij velen lang de vraag: 1 aprilgrap of toch niet? De bedenkers van Kampen viert Kerst in het weekend van 1 april hadden zich geen mooiere aanloop naar de evenement kunnen wensen met de sneeuwval van gisteren en afgelopen nacht.

Vanmiddag om 16.00 uur begon op de Plantage een sneeuwballengevecht waarmee Kerst in Oud Kampen dus toch een feit bleek te zijn. Bakken vol met sneeuw, een heus sneeuwkanon en vele kinderen die er fanatiek op los gooiden.

Burgemeester de Rouwe vertelde op de vraag wat hij ging doen met Kerst in Oud Kampen dat hij thuis zou gaan gourmetten en dat hij van vele burgemeesters de vraag had gehad of dit nu echt was of toch een grap? In Kampen houden ze wel van een grap, maar dit was toch echt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *