Het mag weer! KamperKampvuurAvond 2022

Het mag weer! KamperKampvuurAvond 2022

KAMPEN – Na twee jaar afwezigheid organiseren De Muziekbrouwerij en kunstencentrum Quintus weer een heerlijke KamperKampvuurAvond. Op vrijdag 1 april (geen grap!) zijn gitaristen, zangers en zangeressen vanaf 20.00 uur welkom op het Koeplein (tegenwoordig Oude Raadhuisplein) om met z’n allen bekende kampvuurliedjes te spelen en te zingen.

Van The Beatles, U2 en Eric Clapton tot Nielson, Danny Vera en Suzan & Freek: de liedjes die voorbijkomen tijdens deze vierde editie van de KamperKampvuurAvond zijn superbekende nummers vanaf de zestiger jaren tot nu. Bijna alle nummers zijn door beginners en gevorderden te spelen. Om mee te kunnen doen heb je een gitaar en een capo nodig. De teksten en akkoorden worden op een scherm geprojecteerd. Een fysiek exemplaar is verkrijgbaar voor vier euro bij de informatiebalie van Quintus (Vloeddijk 38) of de Muziekbrouwerij (Industrieweg 3M). Een akkoordenkaart vind je achter in het boekje.

De KamperKampvuurAvond staat onder muzikale leiding van Arno en Marjolein Mittring van Quintus en Ton Kerkhof van De Muziekbrouwerij. Met deze avond willen zij zoveel mogelijk gitaristen, zangers en zangeressen samen muziek laten maken. De KamperKampvuurAvond is onderdeel van het evenement ‘Kampen viert Kerst’ van vrijdag 1 t/m 3 april. Op zaterdag 2 april is Quintus ook in de binnenstad aanwezig met o.a. optredens van ons kinderkoor Q-ties en pop-up workshops. Voor meer informatie: kijk op www.quintuskampen.nl of bel met 038-3371200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *