Kamper familie behaalt 3e plek Nationale Popquiz Radio 2

Kamper familie behaalt 3e plek Nationale Popquiz Radio 2
Familie Buis - Staafbuisjes

Gisteravond heeft familie Buis uit Kampen een mooie derde plek behaald in de finale van de Nationale Popquiz. De popquiz werd georganiseerd door NPO radio 2 en was live te volgen op radio en TV. De familie deed mee onder de naam Team de Staafbuisjes.

Na een aantal voorrondes vond gisteravond de finale plaats in Amsterdam. In een twee uur durende uitzending kregen de deelnemende teams allerlei muziekvragen op zich afgevuurd. De vragen gingen over de gehele popmuziekgeschiedenis en werden door presentatoren Jeroen Kijk in de Vegte en Jan-Willem Roodbeen gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *