ChristenUnie op woningtour in IJsselmuiden

ChristenUnie op woningtour in IJsselmuiden

(Ingezonden – politiek)

Zaterdag heeft de ChristenUnie Kampen een tour in IJsselmuiden gemaakt. Jan Peter van der Sluis, Kees Posthumus, Henry de Jong en Jakob Hakvoort, allemaal woonachtig in IJsselmuiden waren aanwezig om de mogelijkheden van hun eigen dorp te bekijken. Deze rondrit is gemaakt om te laten zien dat de ChristenUnie woningbouw als één van de speerpunten ziet voor de komende jaren.

De ChristenUnie wil vaart maken met het bouwen. Het zelf bouwen waar andere partijen op doelen, moeten ze nog maar zien gebeuren. Een stem op de ChristenUnie is een stem op het mogelijk maken van wonen en leven voor jong en oud. Starters die betaalbaar hun eerste huis kunnen kopen zoals op Oosterholt-Noord of op de prachtige inbreidingslocatie bij de scholen in IJsselmuiden, waar de partij jong en oud graag ziet wonen in een prachtig hofje. De IJsselmuidenaren zouden graag meer snelheid willen maken met de locatie ‘Bakkerij’ en ‘Sonneberghkwartier’ en zullen daar de komende tijd steeds op blijven hameren.

De ChristenUnie wil naast bouwen en wonen in het dorp ook ruimte houden voor groen en recreatie, bijvoorbeeld door het prachtige Zoddepark, die momenteel gerenoveerd wordt. De ChristenUnie kiest voor doordacht bouwen en wonen, recreëren en ontspannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *