Samen muziek maken in ons Mandoline en Gitaar Orkest

Samen muziek maken in ons Mandoline en Gitaar Orkest
Kamper Mandoline en Gitaar orkest

Speel je gitaar of mandoline? En wil je graag in de buurt muziek maken in een orkest? Wij repeteren iedere dinsdagavond van 20 tot 22 uur op een gezellige informele manier onder leiding van een deskundige dirigent. Zo ben je elke week een avond eruit, en leer je nieuwe mensen kennen. In de koffiepauze is er tijd voor uitwisseling met mensen met dezelfde hobby. Ons repertoire is afwisselend, we werken toe naar concerten en uitvoeringen: ontspanning door inspanning!

We zijn een orkest voor iedereen die nu of vroeger mandoline of gitaar heeft gespeeld. Speel je viool en zoek je een nieuwe uitdaging? De mandoline heeft veel raakvlakken met de viool. Als lid kun je een instrument van ons lenen om te kijken of het wat voor je is.
De eerste maand kun je gratis kennismaken met ons orkest.

Contactgegevens:
Kamper Mandoline en Gitaar Orkest
Anjerstraat 18a in Kampen

Andrea van den Berg, 06 – 20 947 984
e-mailadres: info@kmckampen.nl
website: kmckampen.nl
Facebook Kamper Mandoline en Gitaar Orkest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *