Lijsttrekkers lanceren stemhulp gemeente Kampen

Lijsttrekkers lanceren stemhulp gemeente Kampen
Foto © KampenLive

Op vrijdag 25 februari om 13.00 uur is de stemhulp MijnStem van de gemeente Kampen gelanceerd. De lijsttrekkers van de 10 partijen die op 16 maart aan de gemeenteraadsverkiezingen meedoen, deden dit gezamenlijk in de raadzaal van het Stadhuis. Zij vulden allemaal de stemhulp in.

De politieke partijen in de gemeente Kampen hebben gezamenlijk besloten dat bij de gemeenteraadsverkiezingen net als in 2018 gebruik kan worden gemaakt van een kieswijzer. Daarbij is dit jaar gekozen voor de stemhulp MijnStem van Necker van Naem / Citisens.

Met de stemhulp kunnen inwoners ontdekken welke politieke partij het beste bij hen past en wat de standpunten van de deelnemende partijen zijn. De stemhulp bestaat uit stellingen over verschillende thema’s. Het is een handig hulpmiddel voor wie nog niet zeker weet op welke partij op 16 maart gestemd moet worden.

De stemhulp van de gemeente Kampen is vanaf 25 februari voor iedereen te gebruiken via mijnstem.nl/kampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *