Valentijnstaart voor Cast Code Kampen

Valentijnstaart voor Cast Code Kampen

De traditionele Valentijnstaart van D66 viel dit jaar te beurt aan de cast van Code Kampen.
Met de taart voorzien van groen Valentijnshart wil D66 Kampen de makers van de Kamper actiefilm extra in de spotlights zetten. De film laat volgens de democraten niet alleen creativiteit en trots zien, maar bovenal de verborgen talenten die we in Kampen in huis hebben.

Eind 2020 besloten de event-organisator Jos Hogenbirk en mediaproducent Julius Hartman een actiefilm te maken met Kampen als decor. Door corona lag hun onderneming even stil. Zonder budget maar vol creatieve ideeën maakten zij een echte speelfilm met James Bond als inspiratie. Aan het filmavontuur werkte een grote groep bekende en minder bekende Kampenaren belangeloos mee. De actiefilm over de strijd om een verloren gewaande Hanzesteen ging in juni 2021 in première in de Stadsgehoorzaal.

Edward Boon, raadscommissielid voor D66 Kampen ziet Code Kampen als een inspiratie: “Van de coronategenslag hebben zij iets positiefs weten te maken. Hun creativiteit, energie en de trots die ze voelen voor Kampen werkte aanstekelijk. En ze hebben mensen een beetje dichter bij elkaar gebracht. Code Kampen laat zien dat er zoveel meer in onze stad zit. Onvermoede talenten. Het past helemaal in hoe wij als D66 tegen Kampen aankijken. Met durf kan er zoveel meer.”

Met de jaarlijkse Valentijnstaart wil de lokale afdeling van D66 telkens een groep mensen in het zonnetje zetten die iets bijzonders hebben betekend voor Kampen. Zo kregen eerder de Kamper BOA’s, Weg van Kunst en het Samenwerkingsverband Brunnepe deze Valentijnsverrassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *