Oproep aan oud-patiënten van oud-gynaecoloog Isala ziekenhuis

Oproep aan oud-patiënten van oud-gynaecoloog Isala ziekenhuis
Foto © KampenLive

Het huidige Isala ziekenhuis in Zwolle wil graag met oud-patiënten van oud-gynaecoloog J. Wildschut in contact komen. Dit is naar aanleiding van de bekendmaking van de uitkomsten van het externe onderzoeksrapport naar het handelen van de oud-gynaecoloog. Gebleken is dat deze oud-gynaecoloog bij meerdere vruchtbaarheidsbehandelingen onder andere gebruik heeft gemaakt van zijn eigen sperma.

Dit geldt voor verschillende behandelingen. Kunstmatige Inseminatie met Donorsperma (KID) en voor Kunstmatige Inseminatie met Eigen sperma (KIE). Hieruit zijn kinderen voortgekomen.

De uitkomsten van dit externe onderzoeksrapport zijn inmiddels bekend gemaakt en gedeeld met veel betrokkenen.

Het Isala ziekenhuis realiseert zich dat de uitkomsten van dit rapport vragen en emoties omtrent afstamming kunnen oproepen bij ouder(s), maar ook bij kind(eren). Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen informeren en te begeleiden, wil het Isala ziekenhuis graag met iedereen in contact komen.

Vertrouwelijk
Isala hoort graag wat zij kunnen betekenen voor de oud-patiënten en gaan vertrouwelijk met de informatie om. Via het speciaal daarvoor bestemde telefoonnummer 088 624 23 55  kan contact opgenomen worden. Dit nummer is bereikbaar tijdens kantooruren. Ook zijn ze via de mail te bereiken via berichtfertiliteit@isala.nl. Zij nemen binnen 5 werkdagen contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *