Schaatspret op Kamper Plantage (video)

Schaatspret op Kamper Plantage (video)
Foto © KampenLive

Vanmiddag opende Kampens burgemeester Sander de Rouwe de kunstijsbaan in de Kamper binnenstad.

Van 11 tot en met 19 december ligt er op de Plantage in de Kamper binnenstad een heuse kunstschaatsbaan. Ruim genoeg, en voor de jeugd gegarandeerd uren (kunst)ijspret. Kinderen kunnen in tijdsblokken van een uur schaatsen.
Reserveren is verplicht, en er kunnen maximaal 35 kinderen per uur op de baan. Toeschouwers zijn niet toegestaan, maar plaatsnemen op het terras bij de horeca is wel mogelijk met een coronatoegangsbewijs. Ook is het mogelijk schaatsen te huren.

Beelden: Dick van der Wal / KampenLive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *