Volgend jaar De Mooiste Dagop zaterdag 2 juli 2022!

Volgend jaar De Mooiste Dagop zaterdag 2 juli 2022!
©KampenLive

Stichting Live Life organiseert ieder jaar een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uit Kampen en omgeving.Ontspannen achterop de motor of in een zijspan op weg naar een fantastische dag in de vrije natuur. Wat in 1996 begon als een kleinschalig evenement is inmiddels uitgegroeid tot een groots, professioneel en succesvol evenement. In totaal zijn maar liefst circa 850 mensen betrokken bij De Mooiste Dag.

“Dit jaar bestaat Stichting Live Life 25 jaar. Wij zouden dit groots vieren tijdens De Mooiste Dag in juli, maar helaas kon dit niet doorgaan wegens Corona. Inmiddels zijn wij gestart met de organisatie van ons 25-jarig jubileum. Normaal gesproken vieren wij altijd De Mooiste Dagop de eerste woensdag van juli. In 2022 zal ons jubileumfeest voor één keer worden georganiseerd op zaterdag 2 juli 2022. Reserveer alvast deze datum in de agenda.” Aldus de organisatie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *