Kerst in Oud Kampen 2021 geannuleerd

Kerst in Oud Kampen 2021 geannuleerd

Helaas heeft de organisatie van Kerst in Oud Kampen moeten besluiten om de editie van 2021 te annuleren, na de nieuwste maatregelen die afgelopen vrijdag zijn gecommuniceerd door de overheid. De onzekerheid voor de komende periode is te groot. Bovendien is het de vraag of de periode ná 4 december nog meer ontwikkelingen met zich mee zal brengen. Helaas wordt het daarmee te kort dag om het evenement nog goed te organiseren.

Al vanaf september waren de spelers en vrijwilligers in touw om Kerst in Oud Kampen weer tot een succes te maken, na de annulering van 2020 toen de coronamaatregelen ervoor zorgden dat het niet door kon gaan. Nu heeft men helaas dezelfde beslissing moeten nemen, weliswaar in goed overleg met de gemeente Kampen en veiligheidsregio IJsseldelta, maar alsnog erg jammer voor alle betrokkenen.

“Wij zijn erg dankbaar voor alle betrokkenheid en steun die we krijgen, van sponsoren tot bezoekers en van leveranciers tot vrijwilligers. Dat is hartverwarmend en stemt ons positief voor de toekomst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *