Een bandje voor een bandje, haal ‘m vandaag gratis op

Een bandje voor een bandje, haal ‘m vandaag gratis op
Foto © KampenLive

Burgemeester Sander de Rouwe mocht vanmiddag als eerste inwoner van Kampen een polsbandje voor de bandjesavond in ontvangst nemen. Om 15:00 uur meldde hij zich bij het QR-checkpoint op locatie Vispoort.

Nadat zijn identiteitsbewijs en QR-code waren gecontroleerd, mocht hij doorlopen om zich vervolgens het groene bandje om te laten doen.
Dit groene polsbandje is een gezamenlijk initiatief van de gemeente en Stichting Horeca Kampen voor de Bandjesavond. Je hoeft nu niet iedere keer je identiteitsbewijs en QR-code te laten controleren. Ook wordt hiermee geprobeerd wachtrijen voor de deur van een horecagelegenheid te voorkomen. Makkelijk voor bezoekers én de horeca! Het polsbandje is alleen geldig op 30 oktober 2021 van 15.00 tot 00.00 uur.

Vanavond brengt De Rouwe in gezelschap van Michiel de Groot, voorzitter van de vereniging Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK) ook een bezoek aan Bandjesavond Kampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *