Politie zoekt getuigen van brandstichting

Politie zoekt getuigen van brandstichting

Vrijdagmorgen werd in alle vroegte brand gesticht op de natuurspeelplaats aan de Korteweg te Kampen. (Naast de kinderboerderij). Dit was omstreeks 01:30 uur. De politie roept getuigen op zich te melden.

Hanjo IJkhout (oud beheerder van de kinderboerderij) heeft er geen goed woord voor over:”Afgelopen nacht meenden vandalen blijkbaar dat de woonwagen op de natuurspeelplaats niet mooi was. Ze hebben hem in brand gestoken, er is niets van over. We zijn natuurlijk zeer gedupeerd. We weten wel dat er vaak jongeren ‘s avonds rondhangen en eten. Dat vinden wij niet zo héél erg en we kunnen het trouwens toch niet voorkomen, we kunnen het niet goed afsluiten. Maar dit is pure vernielzucht! Heeft iemand iets gezien?” Aldus IJkhout.

Via social media wordt inmiddels opgeroepen tot een inzamelactie.

Heb jij rond deze tijd iets verdachts gezien wat de politi kan helpen in het onderzoek, neem dan contact op. Dit kan via 0900-8844 of middels een DM op Facebook.

Foto’s social media / Hanjo IJkhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *