Jan Peter van der Sluis kandidaat lijsttrekker ChristenUnie

Jan Peter van der Sluis kandidaat lijsttrekker ChristenUnie

Het bestuur van de ChristenUnie in Kampen draagt Jan Peter van der Sluis voor als kandidaat lijsttrekker van de ChristenUnie voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Dit voorstel wordt samen met de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma op 16 november 2021 aan de leden ter goedkeuring voorgelegd.

Jan Peter van der Sluis is blij met deze voordracht. “Ik ben trots op Kampen in de ruime zin van het woord. Het is fijn wonen en leven in onze mooie gemeente. Ik wil mij graag opnieuw inzetten voor verdere versterking van de kwaliteit van wonen, werken en leven in Kampen”, aldus een enthousiaste kandidaat lijsttrekker.

“Jan Peter is een stevige persoonlijkheid en hij brengt veel kennis en ervaring binnen de politiek mee” benadrukt Hilco van der Wal (voorzitter van het bestuur). Hij is dan ook zeer verheugd dat Jan Peter bereid is deze taak op zich te nemen.
Sinds 2018 is Jan Peter wethouder namens de ChristenUnie en daarmee is hij een heel bekend gezicht in de gemeente Kampen en haar kernen. We hebben er vertrouwen in dat we met Jan Peter van der Sluis als lijsttrekker en een sterke lijst een goed resultaat kunnen behalen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Daarmee kunnen we onze idealen voor de gemeente Kampen verder uitdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *