Kijk vanavond naar Kampen op TV-NPO1

Kijk vanavond naar Kampen op TV-NPO1

Vanavond wordt de laatste aflevering van het omroep MAX programma ‘Denkend aan Holland’ uitgezonden. In deze 4-delig serie bezoeken André van Duin en Janny van der Heijden een aantal Nederlandse steden en dorpen per boot. Vanavond zijn de Hanzesteden aan de buurt.

Uiteraard wordt ook Kampen bezocht door het tweetal. In juni dit jaar meerden ze al aan in de Buitenhaven met hun boot de ‘Pollux’. Een aantal Kampenaren had ze toen al gespot en op facebook gepost. De opnames die toen zijn gemaakt, zijn vanavond om 21.25 uur op NPO 1 te zien.

Eerder dit jaar werd Kampen ook al door de Van Rossems in een TV-programma uitvoerig in de schijnwerpers gezet. Dat zorgde direct voor een stroom toeristen, die nieuwsgierig waren geworden naar onze mooie Hanzestad.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *