Kaartverkoop No Brakes At The Movies gestart!

Kaartverkoop No Brakes At The Movies gestart!

Op 3 oktober treedt de Kamper band No Brakes op in de Stadsgehoorzaal. De band neemt u mee langs de mooiste songs uit de grootste filmklassiekers. Een theatervoorstelling waarin muziek een belangrijke rol speelt, maar niet alleen muziek… Door de medewerking van veel lokale partijen is de show het resultaat van een totaal uit de hand gelopen project.

Klassiekers waaronder Grease, Dirty Dancing en Top Gun worden door de band aangestipt en de grootste hits zullen live worden gespeeld. Film, livemuziek en visuele hoogstandjes wisselen elkaar in hoog tempo af. Als kijker waan je je afwisselend in het theater, de bioscoop en een concertzaal… en dat allemaal binnen de muren van de mooiste theaterzaal in de regio!

Bekijk hier de trailer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *