Sander de Rouwe definitief onze nieuwe burgemeester

Sander de Rouwe definitief onze nieuwe burgemeester
Foto © KampenLive

Sander de Rouwe wordt definitief de nieuwe burgemeester van de gemeente Kampen. De ministerraad heeft op voorstel van minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties besloten hem voor te dragen voor benoeming. De benoeming gaat in op 1 oktober 2021.

Sander de Rouwe is met zijn 40 jaar de jongste burgemeester die gemeente Kampen ooit heeft gehad. Op dit moment woont hij nog in Bolsward, maar hij kan niet wachten om in de gemeente Kampen te gaan wonen. Waar hij gaat wonen met zijn vrouw en kinderen weet hij nog niet.

Een hele grote wens is uitgekomen. Burgemeester worden van de gemeente Kampen. “Elke keer als we met ons gezin op vakantie gingen en vanuit Bolsward over de N50 langs Kampen reden, hoopte ik daar ooit burgemeester te worden. Het feit dat hier weinig wisseling in burgemeesters is, geeft aan dat het een hele fijne gemeente is om in de wonen en werken.”

Bolsward is net als Kampen een Hanzestad. De Rouwe ziet het Hanzeverbond als verbinding zoeken. Dat is wat hij ook in de gemeente Kampen wil zijn. Verbinder, burgemeester zijn voor iedereen in de samenleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *