Brandweer rukt uit voor containerbrand

Brandweer rukt uit voor containerbrand

Omstanders voorkomen erger

Zaterdagmorgen rond de klok van half elf werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een schuurbrand aan de Heultjesweg in Kampen. Al vrij snel werd opgeschaald naar middelbrand in verband met de dichte bebouwing in het buitengebied.

Ter plaatste bleek het te gaan om een brand in een container die tegen een schuur stond. Doordat de (nog smeulende) inhoud van de barbeque in de container terecht was gekomen had deze vlam gevat. Omstanders wisten echter de beginnende brand te blussen en daardoor erger te voorkomen. Een persoons werd uit voorzorg nagekeken door het ambulance personeel vanwege het inhaleren van rook.

foto’s Marco Westendorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *