Lichtgroene scooter rijdt vrouw op fiets aan op Molenbrug

Lichtgroene scooter rijdt vrouw op fiets aan op Molenbrug

Donderdag 5 augustus 2021 omstreeks 13.30 uur is er op de Molenbrug in Kampen een vrouw op haar fiets van achteren aangereden door een lichtgroene scooter. De fietser en de scooterrijder reden in de richting van IJsselmuiden/Zwolle. De bestuurder en passagier van de scooter hebben gezien dat de vrouw op de grond viel, maar zijn niet gestopt.

De gewonde vrouw is geholpen door twee fietsers. De man en vrouw, onderweg van Zwolle naar Harderwijk, waren haar net gepasseerd en hadden de klap gehoord. De politie komt graag met deze 2 fietsers en andere getuigen in contact.

Heeft u wat gezien dan kunt u zich melden via een PB op facebook  of 0900-8844.
Zaaknummer 2021373367

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *