Twee gratis zelftesten per huishouden

Twee gratis zelftesten per huishouden
Foto © KampenLive

De komende tijd krijgen alle huishoudens in Nederland een brief waarmee ze gratis twee corona-zelftests kunnen bestellen. De brief wordt tussen 10 augustus en 1 september door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) verstuurd. In de brief staat een code waarmee u de 2 gratis zelftesten kunt bestellen.

Met een zelftest test u of u misschien besmet bent met het coronavirus. Bijvoorbeeld als u terugkomt van vakantie en weer naar werk of school gaat. Heeft u de gratis zelftesten besteld? Dan duurt het ongeveer 7 tot 10 dagen voordat u de zelftesten op het adres ontvangt waarop u ook de brief ontvangt. U ontvangt de zelftesten in een envelop van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De eerste brieven worden vanaf vandaag bezorgd en het duurt een maand voordat ze bij alle 8 miljoen huishoudens in Nederland bezorgd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *