Geen Mooiste Dag, wel een verrassing van Live Life

Geen Mooiste Dag, wel een verrassing van Live Life

Afgelopen woensdag werden bij alle instellingen in Kampen en IJsselmuiden een partydoos bezorgd door bestuursleden van Stichting Live Life. In de doos zitten spullen om (ondanks het feit dat er geen ‘Mooiste dag’ werd georganiseerd) toch een leuk feestje van te maken op de eigen locatie.

De Mooiste Dag is een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap uit Kampen en omgeving. Ontspannen achterop de motor of in een zijspan op weg naar een fantastische dag in de vrije natuur.

Het bestuur van de stichting Live Life vond echter dat een feestje zonder de Live Life vrienden, Stef Ekkel, Het Ijsselduo, De Bosburgemeester en Annechien het feest niet compleet is, en hebben daarom speciaal voor deze dag een videoboodschap gemaakt voor de mensen waarvoor de mooiste dag normaal gesproken word georganiseerd.

Aan de video werkten mee: Stef Ekkel, Het IJsselduo, De Bosburgermeester, Annechien, Geluidsstudio Wolda en Julius Media Kampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *